Of the Miracles

Csikung tábor volt hétvégén Pusztaottlakán. Egyetlen dologgal foglalkoztunk péntektől vasárnapig, a csikunggal. Reggeli előtt, délelőtt, délután, de képesek voltunk még vacsora után is csikung világ asztaláról ezt-azt csipegetni, mint a "Nagyfa",  "Teremtés köre"  az "Energiafásli" a "Járó csikung", de  megkerestük az auránk negyedik rétegét is. 

A tiszta levegő, a csendes tanyasi élet nyugalma hatalmába kerített minket. Az Ottlakai Vadaspark és Állatsimogató lakói feltétel nélküli szeretetet váltott ki belőlünk. Még a "parázna" teve esete a lámával is az esti beszélgetés fő témája volt. Kiderült, hogy több állatvédő van a soraink között. A kis láma, Robika mindenki kedvence lett, de volt aki legszívesebben örökbe fogadta volna ott azonnal.

A kevés szabadidőnkben lovaskocsival körbejártuk a falut, megnéztük az Ortodox templomot, ami igazi gyöngyszeme a településnek, de megálltunk, hogy egy pillantást vessünk az órási paprika fóliák belsejébe egy szippantás erejéig. Lovagoltuk, és kipróbáltuk az infraszaunát, amit nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert  felkerült a vágytérképünkre.

Jó jó, de miről szól mégis az of the Miracles cím, kérdezheti a kedves olvasó.

VIP meghívót kaptunk péntek estére, a szomszéd településre, Szabadkígyósra, a Weinckheim Kastélyba  ahogy ezen a hétvégén került sor  a Buddha Ereklyék zárt körű megtekintésére. Nem tudtuk elfogadni, mert a tábor programja túl szoros volt.  Nem hagyott azért nyugodni bennünket a történet, hogy itt van a közelünkben az 1000 ereklyéből álló kiállítás. Ezért vasárnap délután ellátogattunk a kiállításra. A bejáratnál úgy fogadtak minket: Köszöntjük  a csikungosokat! Áldást kaptunk, körbejártuk a csoda ereklyéket  - Buddha és számos jelentős buddhista mester hamvai között gyöngyökhöz hasonló gyönyörű kristályokra bukkantak -  amire nincs magyarázat, sem keletkezésükre, sem szaporodásukra.

A kiállítás-sorozat célja, hogy egyedülálló lehetőséget biztosítson bárkinek, hogy megtapasztalhassa a szent ereklyék áldását, a belőlük áradó legmagasabb rendű finom szellemi energiát, boldogságot, békét, harmóniát és jólétet.

Végül a nagykönyvbe  egy szót arany tollal gyöngybetűkkel írtunk, nekem az "of the Miracles" jutott.  Véletlen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tábor után feltettem kérdés a résztvevőknek, hogy mivel nem voltak megelégedve, korábban is így jártam el, mert ebből sokat lehet tanulni a következő alkalomra.

Egy írásbeli válasz érkezett eddig:

"Hogy mivel nem voltam megelégedve??????????????????????????????????????????????????????????????
Az idő rövidségével!
Ha két hétig maradunk, még az is kevés lett volna!
Csodálatosan éreztük magunkat, szerintem ez látszott mindenkin. Én csak arra kérem A Teremtőt, hogy legyen lehetőségem arra, hogy meghálálhassam. Nagyon nehezemre esett eljönni, és szívesen laknék Pusztaottlakán, van hangulata ennek a pici településnek, a jó energia sugárzik, és jó emberek kezében van a település." K.E.
"Csodálatos hétvégét töltöttünk együtt a csikung táborban! Egy csodás kis csapat jött össze!
A természetben csikungozni mezítláb, fák és a természet hangjai között NAGYON-NAGYON JÓ VOLT ! Össze sem lehet hasonlítani a szobai gyakorlással.  Teljesen feltöltődve tértem haza, még éjfélkor sem tudtam volna elaludni! Köszönöm Eszter, hogy lehetővé tetted mindezt megélni és csoport társaimnak a hozzáadott jó energiákat!
A nagykönyvbe aranytollal én a blessed szót írtam, mely teljesen tükrözi az együtt töltött teljes hétvégét. "
Magdi