Mit eredményezhet a csikung?

Boldog, békés, örömteli életet. De miért csak eredményezhet? Mert a kulcs mindenkinél magánál van. A csikung áldásos hatásait csak az tapasztalhatja meg, aki gyakorol. Nálunk azért nincs pénz visszafizetési garancia, mert a módszer garantáltan működik, azoknál akik használják a technikákat. A "Pató Pál" urakhoz fordulok most, akik lusták, halogatnak, de az eredmény azonnali birtokára vágynak. E kell fogadniuk, hogy itt is él  az az általános szabály, hogy annyit kapnak vissza, amennyit belefektetnek. Megjegyzem annál sokkal többet, a kezdő gyakorlóként én sem tudtam elképzelni, hogy mennyi haszonnal jár a rendszeres gyakorlás.

Pont a lustaság akadályozza az embereket, hogy a legjobb formájukat hozzák az élet bármely területén. Te is ismered Őket? Nézik a tévét hősiesen,  közben sopánkodnak, hogy a vágyaik  rendre nem teljesülnek. Nem változott semmi, fáradt, ingerlékeny, haragos, energiátlan. Pedig nem ezt ígérték az adott  tanfolyamon, és most mindegy csikung, reiki, pránanadi stb. tanfolyamról beszélünk.

Viszont van aki fényévnyire hagyja el társait, lelkesen gyakorol, nem keres kifogásokat, ehelyett gyakorol elégedetten és boldogan.

“Többet ér egy tett száz sóhajnál.” (zsidó közmondás) vettem innen: http://idezet.wordpress.com/

Itt az idő! Próbáld  ki Te is!