Könyvajánló

Könyvajánló kommentár nélkül

Dorothy: Dimenzióváltás

Avagy Jézus Krisztus útmutatásai az átlényegülés kapujában

Bíró Family Kiadó 2009.


„Nyisd ki szíved az igazságnak,
hogy beáramolhasson az élet!"

De mit is jelent ez a mondat? Hogy nyithatnád ki a szíved, s miféle élet áramlik majd belé?

A szív a legfőbb szeretet központja. Érzelmi testetek energia-csomópontja. S az igazság a szeretet energiában keresendő, a legfőbb igazságok a szeretet vibrációját közvetítik. Az élet nem más, mint energia. Energia, mely a túléléseteket jelenti. A túlélést, s a létezést biztosítja a legalapvetőbb fizikai formáktól kezdve a legmagasabb szellemi birodalmakig. Energiából áll a testetek, energia vesz körül benneteket mindenhol, amerre csak mentek. Energiából állnak az eszközeitek, melyeket használtok, s energia alkotja a természeti képződményeket is.

Hiszek abban, hogy felelősséggel, hittel és szeretettel olyan teljes élet élhető, mely a világi javakban is bőséges áldást hoz rátok. Erre próbállak ösztönözni. Vannak nagy tanítók, akik az élet teljességét hirdetik.
Hallgassatok rájuk! Hallgassatok jobban a megérzéseitekre, még akkor is, ha látszólag ostobaságnak tűnik a benső hang sugallata. Lelketek pontosan tudja, mit miért tesz....

...Én, pedig továbbra is itt vagyok veletek, a szívetekben élek, és várom, hogy valamennyi gyermeke az égnek, felnyissa szemét, és meglássa a világ nagyszerűségét, a létezés csodáját, az élet forgatagában. Hívjatok, és megjelenek! Kérjetek, és segítséget kaptok! Zörgessetek, és az ajtó megnyittatik előttetek! Szeretlek benneteket!"


Dorothy - DimenzióváltásOne thought on “Könyvajánló

  1. Ez a könyv csupa szeretet, írása a legpontosabb útmutató hogyan készüljünk fel az eljövendő változásokra, amik már zajlanak a Földünkön.

Comments are closed.