Csikung karácsonyi party


A három klub - Békéscsaba, Gyula, Pusztaottlaka -  aktív tagjainak részvételével karácsonyi csikung partyt rendeztünk a Zöld Bambusz Vegetáriánus Étteremben. Az egyik legfőbb témánk az volt:  Mit jelent ma a csikung Neked? csikung party

Az egyik díjnyertes válasz a következő:

"A legtömörebben válaszolok: Nekem a csikung az életet jelenti. "Joli

Ez is elgondolkodtató az egyik csikung-os társunk írta, aki a munkája miatt nem tudott eljönni a partyra:"Kedves Csikungos Társaim! Életem legjobb döntése volt mikor hagytam magam rábeszélni erre a tanfolyamra.Ugyanis én ezelőtt sosem hallottam vagy inkább úgy mondanám nem érdekeltek ezek a dolgok.A kolléganőimtől hallottam, hogy az Eszter tartani fog csikung tanfolyamot, és mennyire jó lenne a számunkra is megtanulni az energia felvételt.Így én is jelentkeztem erre a tanfolyamra. Nekem borzasztó sokat jelent,  amikor 2 hetente klubozunk. Annyira fel tudok töltődni, hogy még én is meglepődtem az eredménytől. Azelőtt hamar bestresszeltem egy-egy komolyabb feladattól vagy kifáradtam, nem voltam elég magabiztos. Azóta azon veszem magam, hogy én biztatok másokat én nyugtatok embereket és ez nagyon jó érzés. Sajnos az elmúlt egy hónapban nem tudtam részt venni az összejöveteleken, de nagyon hiányzik, mind fizikai, mind lelki téren nagyon érzem a hiányát.  Nagyon várom , hogy újra klubozhassak, igazából most érzem a kettő közti különbséget, és mondhatom, hogy óriási a különbség. Most, hogy tél van kevesebb a napsütés méginkább szükségem lenne az energia pótlására persze otthon is gyakorlom, de nekem a klubban valahogy sokkal jobb az Eszter vezetésével.És itt szeretném is neki megköszönni, hogy lehetőséget biztosított és megtanította nekünk ezt a nagyszerű dolgot. Üdvözlettel: Zsófi"

Megható volt amikor az egyik legkedvesebb barátnőm felolvasta nekünk,  hogy szerinte mi a csikung. Nem hagyta nálunk az írásbeli véleményét, de remélem meg tudjuk szerezni hamarosan, és közzé tehetem itt is. Itt is van, Edina tollából:

"A Csikungról

A Csikung számunkra az életet jelenti – harmóniában, kiegyensúlyozottan, egészségesen és boldogan élni. Ez a Csikung.

Megállni egy kevés időre – élvezni az éltető energia áramlását, a határtalan és mérhetetlen nyugalmat, érezni, hogy mindannyian egyek vagyunk az univerzummal. Ez a Csikung.

ÉLET – ENERGIA – HARMÓNIA

Ez a Csikung"

Karácsony ide vagy oda, csikungoztunk is, éppen az elkövetkező kéthetes szünidőre tekintettel. Azért jó érzés tudni, hogy egyre többen végeznek gyakorlatokat otthon maguk is.

A vacsora nagyon  finom volt, mit finom, csodálatos,  elégedetten álltunk fel az asztaltól.  Köszönjük Ildikó!

Szmolika négy féle desszerttel kedveskedett a party résztvevőinek, nagy-nagy sikert aratva. Köszönjük Szmolika!

És köszönöm mind a három klub tagjainak, hogy egész évben kitartottak a csikung mellett, és külön köszönet, hogy elfogadták a meghívásom a karácsonyi csikung partyra.

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok   a csikungosnak, és minden kedves olvasónak!

Találkozzunk jövőre az egyik Csikung Tanfolyamon!