Baleset

Nem fogjátok elhinni, még a csikungosokat is érheti baleset. Már én is majdnem elhittem, hogy engem nem érhet semmi rossz. És mégis!

Rohantam, kitört a cipőm sarka,  egy teljes emeletet zuhantam, - mindez a pillanat tört része alatt -  a bejárati ajtó fogott meg. Éles fájdalom hasított a jobb lábamba. Felkiáltottam. A fájdalom nagyságától hányingerem  támadt, közel álltam az ájuláshoz.

Már az is csoda, hogy nem törtem össze magam, a szakember megállapította, hogy izomzúzódást és részleges inszalagszakadást szenvedtem, hosszadalmas lesz a gyógyulás, szólt az ítélet. Hónapok múlva is érezni fogom e szerencsétlen landolás eredményét.

Nem hagytam el magam, nem hisztiztem,  nem szedtem gyógyszert, inkább a Csikung Világához fordultam, milyen lehetőségek vannak a birtokomban. Vannak állapítottam meg. Hiszen csak akkor lehetek hiteles, ha a csikunggal tudok magamon  is segíteni.  ( A hitelességen sokat gondolkodtam az utóbbi időben, hogy aki a gyereknevelésről tart nekem előadást, és rettentő neveletlen gyermeket nevel, vagy a nőiességről beszél, de elvált és nem tud egy normális párkapcsolatot felmutatni, hát ők nem hitelesek nekem. ) Így jobb, ha magamat és a csikungot is ilyen szigorú mércével veszem, tehát itt az idő, hogy bebizonyítsam, előbb magamnak, később mindenkinek akit érdekel, hogy ezekkel az egyszerű gyakorlatokkal valóban, hogy tudunk segíteni a mindennapi életben magunkon. Lehet a végén még hálás leszek  a cipősaroknak is?

Lehet több eszköz van a kezemben, mint amire szükségem van?

Kezdésnek a fájdalmat egy-két energiafáslival csökkentettem. Hogy mi az energiafásli? -  arról sajnos nem írhatok,  azt csak  valamelyik csikung tanfolyamon lehet megismerni, megtanulni.  A  következő az égi nagy kör gyakorlat volt, amit bevettem. Ez egy középhaladó technika, mikor az összes meridiánunkban tudjuk áramoltatni az energiát. A balesetet szenvedett területen olyan lassan áramlott az energia, amit még soha nem tapasztaltam. Bizsergett, de nem fájt jobban.

Jól van másnap kirándulni mentem és sántítottam, viszont nem fájt a lábam, csak amikor ráléptem. Két nap múlva, alig volt nyoma a járásomban, hogy szerencsétlenül jártam. Harmadnap senki nem vette észre, hogy fáj a lábam, annyira természetes volt, hogy rendben vagyok, még a legjobb barátnőim sem kérdeztek rá, miért nem sántítok.  Persze csikungoztam tovább.

Akik műtéten estek át ,ők  is arról számoltak be, hogy sokkal gyorsabban gyógyultak, mint a betegtársaik, feltéve, hogy hetente legalább egyszer foglalkoznak a csikung gyakorlatokkal.

Kell ennél több?

Ki kell próbálni, hogy neked is beválik!

A legközelebbi csikung tanfolyamról itt: http://csikung.eu/csikung-tanfolyam/


"Ugyanazzal a lábbal kelsz föl, amelyikkel elestél."

Guillermo Ferrara