2012.12.12.

szivárvány angyal

12.12.12 KÖZÖS VILÁGI MEDITÁCIÓ ÉRTÜNK, ÉRTED, HOGY SZEBB LEGYEN...

Mi lenne, ha ettől a naptól december 12-től  21-ig csak pozitív gondolataid lennének. Próbáld meg tudatosan megfigyelni, mi mindenre gondolsz egész nap!

·         Képzeld el, hogy a családod minden tagja olvas a gondolataidban! Milyen érzés? Lehet, mégis változtatni kellene?

·         Képzeld el, minden munkatársad olvas a gondolataidban! Nos? Milyen érzés?

·         Képzeld el, bárki emberfia olvasni tud a gondolataidban! És ez milyen érzés? Engem megijesztett ez a mondat, mert pozitív gondolkodás ide vagy oda, nem minden gondolatommal lehet dicsekedni.

Elárulom, ha erre gondolsz, hogy olvasni fognak esetleg a gondolataidban – ugye nem gondoltad komolyan, hogy eddig nem olvastak benne kristálytisztán? –  késztetést érez az ember, hogy megcsinálja a 20 éve hallogatott  Silva féle agykontrollos gondolat nagytakarítást. Csak elkezdeni nehéz, lépj rá erre az útra. Bármikor jöhetnek ezt követően is olyan gondolatok, amit még a családod előtt sem vállalnál fel boldogan, nem baj, csípd fülön őket, és fordítsd meg bárki előtt vállalható gondolattá.

Menni fog a fenti gondolatedzés?

Még egy gondolat, este az utolsó gondolatod valami pozitív legyen!  Reggel ébredést követően is kezd így a napot.

Szivárványos Barta Erika még további feladatokat adott legutóbbi nyilvános meditációja alkalmával, kérte adjuk tovább olyan sok embernek, amennyinek csak tudjuk, december 12-e és 21-e között csinálja minél több társunk.

·         Minden nap végezz nyújtó gyakorlatokat, hogy az izmoknak és ízületeknek  könnyebb legyen a megemelkedett energiákat fogadni.

·         Ha eddig nem ettél étrend kiegészítőt, most magnéziumot és B vitaminokat mindenképpen adni kellene még a családtagjaidnak is.

·         Minden nap hozd fel magadban az örömöt és boldogságot! Hogy? Például, változtasd meg a telefonod, számítógéped háttérképet egy olyan képre, aminek a puszta látványától mosolyra fakadsz, amikor ránézel. Vagy örülj annak, milyen kedvesek veled a boltban, a hivatalban. Ha éppen nem azok, hozd fel magadban az örömöt, hogy hamarosan milyen kedvesek lesznek veled. És mire végzel, azt veszed észre, hogy az örömöd „varázsporából” kapott az eladó, és tényleg kedvesebb lesz veled.

·         Ha napi öt percet meditálsz jó, napi 10 percet nagyon jó, napi 15 percet kitűnő.  

Az alábbi videó segít a meditációban.

Találkozunk 2012.12.12-én déli 12. órakor a közös meditáció alkalmával!

 http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/12/121212-plejadi-tanacsok.html